Carrièra! damesmode is onderscheidend in stijl. De eigentijdse, trendy vrouw met een voorliefde voor exclusiviteit vindt bij Carrièra! damesmode een geraffineerd assortiment gedistingeerde fashionmerken. Het vooruitstrevende en stijlvolle aanbod van Carrièra! damesmode voldoet iedere collectie weer opnieuw aan de hoge eisen die zelfbewuste vrouwen vandaag de dag aan smaakvolle mode stellen. Uitsluitend vooraanstaande merken dus die naadloos op elkaar zijn afgestemd en zowel op formele als op informele fashionmomenten voortreffelijk gedragen kunnen worden.

Carrièra! damesmode is verrassend en sterk afwijkend van de massa en slaagt er iedere collectie weer opnieuw in om met originele merken en labels een uniek aanbod in de diverse prijsklassen te creëren voor een continu groeiende groep vaste klanten. Zakelijk, stijlvol of juist casual, maar dan wel van eenzame klasse. Merken zoals Expresso, Tramontana, OPUS, MAC, Juffrouw Jansen, en het trotse eigen label Carrièra! zorgen ieder seizoen voor nieuwe kleuren, nieuwe trends, nieuwe inspiratie en dus nieuwe, uitdagende kansen. De bijbehorende accessoires van Joolz maken een outfit meer dan compleet.

Centraal bij Carrièra! damesmode staat de persoonlijke begeleiding en de uitgebreide aandacht voor de klant. Daarnaast geeft het deskundige verkoopteam op de twee charmante locaties in de sfeervolle centra van Tegelen en Venlo u volop de ruimte om ongedwongen onze collectie te bekijken en te passen. Vrouwelijk, met een eigen stijl, gastvrij en altijd volgens de laatste fashiontrends. Dat is Carrièra! damesmode. Aangenaam!
 

expresso Tramontana Juffrouw Janssen MAC Opus
Opus 10 feet Summum Woman