De uitgebreide collectie van Carrièra! damesmode is afgestemd op dames in de leeftijd van 25 tot 80 jaar. Vanzelfsprekend staan de deuren voor iedereen open en is iedereen welkom in de Carrièra! winkels in Venlo en Tegelen. Naast exclusieve merken en een gastvrij verkoopteam zorgen unieke accessoires voor de absolute final touch. Carrièra! biedt een zeer uitgebreid assortiment aan modeaccessoires en is dus ook de ideale plek voor een origineel cadeau of voor dat extra uitdagend accent aan uw persoonlijke modekeuze!

JoolzCarrièra! damesmode is bij de keuze van modeaccessoires niet over één nacht ijs gegaan en heeft zeer bewust gekozen voor het unieke concept van Joolsz sieraden en accessoires: handgemaakte sieraden volgens eigen ontwerp en met oog voor detail die uw modekeuze nog unieker en specialer maken. Joolsz blijft uitdagen en dat is interessant voor de klanten van Carrièra! aangezien de origineel gesorteerde collectie zich met grote regelmaat aanpast aan de nieuwe mode-eisen. Daarom passen Carrièra! en Joolsz zo goed bij elkaar. Trendy en exclusief!

De accessoires bij Carrièra! damesmode zijn er voor iedere smaak en voor ieder budget. Neem anders eens een kijkje op de webshop van Joolsz (www.joolsz.nl) of stap gerust eens binnen in een van onze winkels. Een geruststellende gedachte dat winkelen bij Carrièra! damesmode niet op toeval en twijfel berust. Door net die juiste snaar te raken wordt shoppen bij Carrièra! op de Klaasstraat in Venlo of op de Kerkstraat in Tegelen ontspannend en tegelijkertijd leuk, prikkelend en…. met een verleidelijk hoog slagingspercentage.
 

 
expresso Tramontana Juffrouw Janssen MAC Opus
Opus 10 feet Summum Woman