De kracht van Carrièra! damesmode zit in de originele collectie én in het bekwame verkoopteam. De vaste klantenkring van Carrièra! damesmode vindt betrouwbare service en goede adviezen over kleuren, combinaties en mogelijkheden van groot belang. De persoonlijke begeleiding van de vijf vaste medewerkers van Carrièra! is dan ook vaak van doorslaggevende betekenis. De zeer bedreven adviseuses zorgen ervoor dat iedere modebewuste dame het als een ontspannen uitje ervaart om ongedwongen te shoppen in de gemoedelijke winkels in Venlo en Tegelen. Niks moet, alles mag!

De dames van Carrièra! bieden u dus volop aandacht, geven een maatgericht en betrokken advies, hebben vakkennis en nemen, indien gewenst, echt de tijd voor úw passie voor mode. De winkels zijn gezellig ingericht waardoor persoonlijk contact erg gemakkelijk tot stand komt. Zó krijgt u een prima indruk van de nieuwste collecties en kunnen onze dames naar u luisteren en uw mode-wensen secuur in kaart brengen. Bij Carrièra! damesmode heeft mode alles te maken met wie en wat u bent. Daarom vinden de dames van Carrièra! een plezierige relatie met u van het grootste belang. Alleen zo kunnen zij gaan voor 100% tevreden klanten.

Carrièra! damesmode gaat bewust voor ervaren en kundige verkoopdames. Immers, zonder ervaring geen goed advies en geen goede begeleiding in het maken van keuzes voor de gewenste modieuze kleding die ú graag wilt dragen. De dames van Carrièra! damesmode denken voortdurend met u mee en dat is iedere keer weer een nieuwe uitdaging. De collectie wordt immers voortdurend vernieuwd en uitgebreid. U zult niet de eerste zijn die hét bij Carrièra! damesmode juist wél vindt. Laat u dus verrassen, adviseren en inspireren door het sterke damesteam van Carrièra! damesmode.

 


 

 
 
 
 
 
expresso Tramontana Juffrouw Janssen MAC Opus
Opus 10 feet Summum Woman