Carrièra damesmode is onderscheidend!

De eigentijdse vrouw met een voorliefde voor exclusiviteit vindt bij Carrièra damesmode een geraffineerd assortiment gedistingeerde fashionbrands.
Het vooruitstrevende en stijlvolle aanbod van Carrièra damesmode voldoet iedere collectie weer opnieuw aan de hoge eisen die zelfbewuste vrouwen vandaag de dag aan smaakvolle mode stellen.

Uitsluitend vooraanstaande merken die naadloos op elkaar zijn afgestemd en die zowel tijdens formele als informele fashionmomenten gedragen kunnen worden.
Carrièra damesmode is verrassend, origineel en anders dan de massa. Wij slagen er iedere collectie weer opnieuw in om met originele merken en labels een uniek aanbod in de diverse prijsklassen te creëren.
Dit doen wij al jaren voor een continu groeiende groep vaste klanten.

Zakelijk, stijlvol of juist casual, maar dan wel van eenzame klasse!

Aansprekende fashionmerken


Merken zoals Marc Aurel, Cambio, Tramontana, OPUS, Someday, Monari, MAC, Juffrouw Jansen, Oui, Rosner, Esqualo, Woman&Co, Studio Anneloes, Bloomings, Helena Hart, Sandwich en het trotse eigen label “Carrièra” zorgen ieder seizoen voor nieuwe kleuren, nieuwe trends, nieuwe inspiratie en dus nieuwe, uitdagende kansen.

Centraal bij Carrièra damesmode staat de persoonlijke begeleiding en de uitgebreide aandacht voor de klant. Daarnaast geeft het deskundige verkoopteam op de drie charmante locaties in de sfeervolle centra van Tegelen, Venlo en Panningen u volop de ruimte om ongedwongen onze collectie te bekijken en te passen. Vrouwelijk, met een eigen stijl, gastvrij en altijd volgens de laatste fashiontrends. Wij zijn Carrièra damesmode. Aangenaam met u kennis te maken!

over ons